Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Moniku Zoubkovou zaregistrovali mnozí televizní diváci díky roli doktorky Terezy Valšíkové, kterou si zahrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ona je ale především divadelní herečkou, jméno spojila nejdřív se studentským divadlem MARTA, posléze s Divadlem Rokoko, ale hlavně s uměleckým spolkem Kašpar. Život zase s Národním divadlem, dalo by se říct - jejím manželem a otcem dcery Emmy je šéf tamní činohry Michal Dočekal.

Fotografie pocházejí z afterpárty po hře 1914, kterou uvedla minulý týden právě Zlatá kaplička. Monika v ní sice nehraje, ale přišla podpořit své kolegy, mimo jiné Taťjanu Medveckou, Václava Postráneckého, Jána Koleníka, Vladimíra Javorského či Soňu Červenou, která při té příležitosti přebrala Granátovou hvězdu za obohacení národní kultury.

Pod režijním vedením Roberta Wilsona vznikl projekt, jenž v sobě mísí Osudy dobrého vojáka Švejka Jaroslava Haška a protiválečný opus Karla Krause Poslední chvíle lidstva.

Reklama

Další články

Načítám