Hlavní obsah
Článek

Maminka Ivety Bartošové (†48) Svatava po tragické smrti své dcery poprvé promluvila. S Ivetou prý byla v pravidelném telefonickém kontaktu. Zpěvačka ale nikdy nedala najevo, že by ji něco trápilo. Naposledy se svou dcerou mluvila den před její smrtí.

O chování Josefa Rychtáře (65), který zatím nepřistoupil na malý rodinný pohřeb s vyloučením veřejnosti, nemá nejlepší mínění.

„Je to ďábel, přetvařuje se, umí být výmluvný, teprve teď vychází najevo, jaký byl. Je strašné, co dělá, jak se chová, taky si myslím, že ten dopis, co ukazuje, Iveta nepsala. Nikdy totiž nepsala tiskacím. Vždycky jen psacím,“ řekla Blesku paní Svatava, které prý Rychtář při každém předchozím telefonátu tvrdil, jak je Iveta v pohodě.

Paní Svatava si ale nemyslí, že by Rychtář Ivetě fyzicky ubližoval. „Vím, že ji nebil, ale psychicky ji podle všeho týral určitě a chtěl si ji přivlastnit,“ má jasno. Stejně jako její vnuk Artur si i paní Svatava přeje pohřeb v úzkém rodinném kruhu. Sama ale ví, že proti rozhodnutí Rychtáře (65) coby manžela nemůže nic dělat. Na pohřeb v jeho režii ale určitě nepřijede.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám