Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Taťána Kuchařová (36) nafotila další svůdnou kampaň. Již pošesté se stala tváří kampaně české módní návrhářky Ivany Mentlové. Ukázala své dokonalé tělíčko, a také vnady bez podprsenky. V kožených modelech návrhářky vypadá fantasticky.

Focení kampaně pro jaro/léto 2014 probíhalo na pobřeží Rudého moře poblíž letoviska Hurghada v Egyptě. „Táňa je dlouhodobě tváří mé značky, múzou, dokáže přesně vystihnout náladu každé mojí kolekce. Nikdy mě nepřestává překvapovat svým všestranným talentem. Má neuvěřitelné charizma, díky čemuž je i velmi úspěšnou modelkou v zahraničí,“ nešetří superlativy designérka Mentlová.

„S Ivanou jsme už na sebe napojeny. Její modely, to je srdeční záležitost, nosím je nejen na společenské akce, ale také v soukromém životě. Je pro mě čest, že s ní a celým týmem mohu spolupracovat,“ vrátila návrhářce komplimenty Kuchařová.

Fotografie vznikaly jak na pláži, tak na poušti. „Chtěl jsem zachytit surovost egyptské krajiny, fotilo se při východu a západu slunce, kdy světlo vytváří úžasnou atmosféru. Kvůli silnému větru bylo focení náročné, Táňa se však umí přizpůsobit jakékoliv situaci, její divokost dává fotkám ten správný rokenrolový náboj,“ popisuje focení fotograf Matúš Tóth.

Součástí kampaně je módní klip, jejž natočil mladý talentovaný režisér Maxmilian Turek, pracovně působící v Londýně. „Taťána má před kamerou ohromnou energii, kterou je přímo radost zachycovat,“ líčí autor videa a držitel ocenění Young Director Award 2013 v kategorii testovacích reklam, které se uděluje na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes.

Kolekci dominují kožené modely. „Kůže patří k mým nejoblíbenějším materiálům, nevynechám ji žádnou sezónu,“ dodala návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám