Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminku zpěvačky Lucie Bílé (58) před třemi měsíci skolila mrtvice. Následně krvácela do mozku a padla do kómatu, ve kterém byla deset dní. Nikdo netušil, zda život milující Hana Zaňáková přežije. Bílá se za maminku denně modlila a doufala v zázrak. Lékaři ji připravovali na nejhorší.

"Lékaři nás strašili, že se máme modlit, aby se vůbec neprobudila, ale to nezná holky Zaňákovy. Deset dní jsem jí zpívala, než se probudila, voněla jsem ji svým parfémem, modlila jsem se, aby se to zlepšilo. Nejprve jsme spolu komunikovaly jen stiskem ruky a mrkáním očí, ale ze dne na den se to zlepšilo a ona mi najednou ráno, když jsem přišla, řekla: ‚Ahoj, Haničko'," řekla Super.cz Bílá.

"Učíme se znovu číst a psát. Ona to vlastně prožívá už potřetí. V šesti letech totiž měla tyfus a také se musela vše učit znovu," upřesnila Bílá, která svůj pracovní program naprosto přizpůsobila mamince. Co šlo, to zrušila.

Maminka v nemocnici leží už tři měsíce. A dnes poprvé si ji zpěvačka mohla z nemocničního zařízení odvézt. "Věřím v zázraky, vezu maminku na neděli domů. Bude to nádherný den," napsala svým přátelům na sociální síti Bílá a přidala i fotku s maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám