Hlavní obsah
Článek

Policie se sice již chystá předat ostatky zesnulé Ivety Bartošové (†48) vdovci Josefu Rychtářovi (65), zároveň ale na plné obrátky jede vyšetřování toho, zda se skutečně manžel zpěvačky mohl nějakým způsobem podílet na její smrti či svým jednáním ji na koleje pod kola vlaku dostat. „Policii se ozvala řada svědků a oni teď poctivě objíždějí jednoho po druhém. Možnost domácího násilí opravdu neberou na lehkou váhu,“ dozvěděli jsme se od velmi spolehlivého zdroje.

„Tyto věci se velmi těžko prokazují, navíc se musí brát v potaz, že pan Rychtář mohl být pro zesnulou nepřítelem číslo jedna ve chvíli, kdy jí vylil flašku či odmítl dodat prášky, které mohla paní Bartošová vyžadovat. Kdo ví, jestli svým známým neposílala SOS zprávy a nevolala zlé věci o manželovi v době, kdy tohle pan Rychtář dělal,“ upozorňuje odborník na závislosti, že pro nemocného člověka se i jeho láska může stát nenáviděnou osobou, když jí odmítne podporovat v dalším ničení si života.

„Iveta mnohokrát předtím skončila spolupráci s lidmi jen proto, že ji dohnali na léčení nebo že ji prokoukli a dál jí nechtěli ten alkohol či pilulky dávat. Vždy pak začala hledat někoho, kdo s ní ještě neměl zkušenosti a na něhož mohla rozehrát svoje triky, jen aby se k tomu všemu, co ji ničilo, dostala,“ tvrdí zase bývalý blízký spolupracovník zpěvačky, že vina Rychtáře může být víc než sporná.

Reklama

Další články

Načítám