Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Plán uspořádat poslední rozloučení s Ivetou Bartošovou (†48) ve středu sedmého května by mohl Josefu Rychtářovi (65) vyjít. Jak se Super.cz dozvěděl, soudní patoložka, která ohledávala tělo zpěvačky a přišla mu v pátek večer oznámit, že testy DNA potvrdily totožnost Bartošové, Rychtářovi také slíbila, že nic nebrání vydání těla nejpozději začátkem týdne.

„Policie rodině uvolní tělo zesnulé v pondělí či v úterý. Nic tomu nebrání,“ řekla podle doprovodu (do vily Bartošové ji doprovázela jako ochranka skupina ramenatých policistů) žena Rychtářovi. Kdyby měla policie podezření na násilnou smrt, jednala by úplně jinak.

Žena též choti zesnulé vysvětlila, jaká fatální zranění jeho drahá utrpěla a proč není možné, aby mu byl umožněn k ostatkům přístup.

Manžel Ivety se zatím dohaduje dál s rodinou své ženy o podrobnostech pohřbu.

„Už netrvá na tom, že by mělo jít o Velkou obřadní síň ve Strašnicích, že může jít klidně o Malou obřadní síň na stejném místě a pouze za účasti rodiny a nejbližších přátel. A urnu přislíbil uložit v Uhříněvsi, ne v Říčanech, ke kterým Ivetu nic nevázalo. Ale rodina trvá logicky na svém a celkem ultimativně mu oznámila, že pohřeb i místo uložení ostatků Ivety musí být ve Frenštátu pod Radhoštěm. Neustoupí ani o píď,“ oznámil nám rodinný přítel Bartošových.

Sympatické je, že pomalu, a snad i jistě začíná vdovec přicházet k rozumu a přestává myslet pouze na své zájmy a pocity. Třeba se do dne pohřbu s rodinou a Arturem shodnou na řešení přijatelném úplně pro všechny. Zda však bude skutečně sedmého května nebo později, to je zatím ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám