Hlavní obsah
Článek

Včera ve večerních hodinách měl Josef Rychtář (65) ve vile Ivety Bartošové (†48) v pražské Uhříněvsi nečekanou návštěvu. Dorazili kriminalisté v čele s drsnou vyšetřovatelkou a Rychtáře čekal další výslech. Podle našich informací je zejména zajímal dopis na rozloučenou, který Iveta napsala synu Arturovi a Rychtář na něj připsal čtyři dny staré datum.

Prý proto, aby si pamatoval, kdy ho zpěvačka napsala. Proč tedy nic neudělal, když věděl, že Bartošová plánuje skončit se životem? Tuto otázku si klade nejen veřejnost, ale také policie.

Policie se v domě Bartošové zdržela asi hodinu. Při odchodu vyšetřovatelka držela dopis na rozloučenou. Rychtářovi tak nejdříve zabavila dopis pro něj, kterého se už několik dní manžel zpěvačky marně domáhá, ale nyní přišel i o dopis pro Artura.

Experti budou dopis pečlivě zkoumat. Na verdikt policie si ale budeme muset ještě chvíli počkat. Obviní Rychtáře z neposkytnutí pomoci, za které by mu hrozilo až patnáct let vězení? Ostatně trestní oznámení už kvůli tomu na manžela zpěvačky podal i její bývalý partner Domenico Martucci (47).

Reklama

Další články

Načítám