Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pěvecká show X Factor vrcholí. Už v neděli se ukáže, kdo ze soutěžících postoupí do velkého finále, a doplní tak osmičku finalistů, která bude bojovat o hlasy diváků v živých přenosech.

Tentokrát budou o postup usilovat soutěžící skupiny zpěváků nad 28 let pod vedením Sisy Sklovske a dívky, které mentoruje Ondřej Brzobohatý (41). I tentokrát si mentoři přizvali na pomoc kolegy z hudební branže, kteří jim s výběrem dvou nejlepších pomůžou. Ondřej se toho nebál a jako poradce si pozval žijící legendu - Karla Gotta (†80). Milovník krásných žen byl z půvabných soutěžících nadšen. Uhranula mu i krásná Dagmar Šarkézyová, ze které živočišnost jen čišela.

„Slunce vyšlo, krásný příchod,“ chválil nervózní tmavovlásku Gott. Dagmar na pódium nakráčela v sexy kraťáskách, ve kterých vynikly její svůdné nožky. Z nich nemohl spustit oči nejen Mistr, ale ani Ondřej Brzobohatý.

„To je pak třeba zkrotit splašeného koně, což samozřejmě je i moje úloha, a já jsem na to připravený, ale nevím, jestli jsem připravený tady na toho arabského hřebce, protože ona je skutečně velmi temperamentní a jde to z ní,“ šeptal Gottovi do ucha po vystoupení Dagmar Brzobohatý a Gott mu jen uznale přikyvoval. Jak oba znalce ženské krásy dívka zaujala, se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám