Hlavní obsah
Článek

Už dlouho si vrabci na střeše českého šoubyznysu cvrlikají, že Bára Poláková (40) a Pavel Liška mají společného něco víc než jen účinkování v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky a sitkomu Marta a Věra.

Když jsme se herečky po posledním výjimečném představení zeptali, jaké to je hrát mileneckou dvojici s Václavem Noidem Bártou (43), když se na jevišti objevuje její skutečný přítel Pavel Liška, tak sympatická blondýna jen nahodila úsměv, začervenala se a zmohla se jen na reakci: „Bez komentáře“. Nepřímo tak potvrdila, že mezi ní a populárním hercem bude něco víc.

Pravda je, že si Pavel a Bára dávali velmi dobrý pozor na to, aby je spolu nevyfotili ani přítomní fotografové. Místo toho se herečce podlamovala kolena v blízkosti Roberta Kodyma, který se svými parťáky z Lucie netradičně vystoupil na závěr představení. „Tohle představení jsem hrála po poměrně dlouhé pauze, tak to byl jeden důvod, proč to pro mě bylo výjimečné, a samozřejmě jsem prožívala velkou euforii, že tu byli dnes kluci," říká Bára.

Poláková byla na jevišti pochopitelně nesvá, když věděla, že v zákulisí jsou autoři hitů, které zrovna zpívá. „Byli jsme nervózní, abychom nepopletli texty písniček, načež nám řekli, že i oni to občas pletou."

Reklama

Další články

Načítám