Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent František Janeček (79) má zřejmě tolik práce s Fantomem opery, že zapomněl i na to, že by měl pod rozkvetlým stromem políbit svoji partnerku Terezu Mátlovou (48), která ve Fantomovi ztvární roli operní divy Karloty. Takže půvabná blondýnka musela vzít zavděk pozváním na Petřín od jiného člena rodiny.

Pod Petřínskou rozhlednou se tak sešla partička třech krásek pouze s jediným mužem, s Janečkovým synem Filipem, který chodí se zpěvačkou Terezou Vágnerovou. A ta s sebou pro změnu vzala svoji nezadanou sestru. "Díky Filipovi žádná z nás neuschne, ráda se o něj rozdělím, tedy v rámci rodiny a jedné pusy pod stromem," smála se Tereza, která už je s Filipem pět let. A stejně jako Tereza Mátlová, si také ona střihne ve Fantomovi jednu z rolí.

Na Petříně se během dne sešly i další známé tváře. Celou rodinku vyvedla Hana Kynychová, neuschne ani misska Lucie Smatanová nebo přítelkyně starosty Prahy 1 Veronika Blažková.

Reklama

Další články

Načítám