Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávný První máj zafungoval také na členy kapely Lucie, kteří svým fanouškům připravili pořádné překvapení. Legendární česká kapela vystoupila v závěru muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky, který vznikl na podkladu jejich hitů.

David Koller, Michal Dvořák, P.B.Ch. a Robert Kodym jsou opět ve skvělé formě, jen některé možná vyvedl z míry zjev posledně jmenovaného Roberta Kodyma. Ten tam je krasavec, jehož uhrančivým očím podlehlo mnoho žen včetně modelky Jarky Rytychové nebo herečky Lindy Rybové.

Bývalý lamač dívčích srdcí docela přibral na váze a v kabátě, kovbojském klobouku, slunečních brýlích a plnovousem připomínal spíš zpěváka Michala Tučného. Ono se vlastně není čemu divit, vždyť za tři roky oslaví padesátku. Poznávají ještě zpěváka jeho fanoušci na ulici? „Když jsme tenhle boyband založili, tak mi bylo osmnáct. Když jsme začali být známí, tak se kolem nás začali dít hysterický výkřiky. Teď se to posunulo do jiný roviny," říká Robert.

Jeden čas to vypadalo, že Lucie už nikdy nevstane z popela, nakonec se ale fanoušci kapely mohou radovat z comebacku. „Spoustu let jsme spolu nehráli. Myslím, že nás dala zase dohromady společenská poptávka. Díky ní zase kapela bude hrát koncerty, musíme uspokojovat touhy fanoušků. Nějakou dobu nám trvalo, než jsme se nad tím dohodli, ale jelikož jsme začali vyhledávat menší příležitosti k hraní, tak jsem hráli na různých charitativních akcích. Už máme za sebou sedm vystoupení a všechno to směřuje k velkému turné, které myslím za chvilku začne," říká Robert a jedním dechem dodává: „Tohle zaměstnání mám moc rád. Není příležitost hrát třistapětašedesát dní v roce, je to pro mě svátek, když můžu hrát před lidma."

Když zpěvák nezkouší s Lucií, nebo nepřipravuje desku s baskytaristou P.B.Ch. ve formaci Wanastowi Vjecy, tak se věnuje rodině. S manželkou Zuzanou má sedmiletou dceru Amélii Annu a rekonstruuje barokní zámek v Bečvárech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám