Hlavní obsah
Článek

Vzhledem ke svému způsobu života, věku, účesu a stylu oblékání je Leoš Mareš (47) často připodobňován k Davidu Beckhamovi (48). Český moderátor z toho ale není kdovíjak nadšený.

„Nenávidím, když o mně někdo říká, že jsem český Beckham. Novináři na celém světě podle mě používají tohle klišé. V Norsku píšou, že tohle je norský Beckham, v Itálii je to italský Beckham, v Argentině argentinský Beckham. Vím, že David Beckham je jen jeden,“ snažil se uvést vše na pravou míru Leoš Mareš během focení kampaně jedné české pánské značky.

Leoš prý nemá vůbec žádnou ambici vypadat jako ikona světa fotbalu a módy. Je to prý většinou dílo náhody, že si tihle dva jsou podobní. „Jednou jsem na sobě měl úplně stejné oblečení, co měl on na fotce, stejnou značku svojí velikosti, a výsledek byl úplně jiný. To znamená, že když dva dělají totéž, výsledek není nikdy totéž. On mě baví jako nějaký vzor, ale stejně se mu nejde přiblížit, spíš si vzít inspiraci, a dát do toho kus sebe. Vyrovnat se mu nejde,“ říká Leoš.

Po skončení profesionální kariéry se David Beckham věnuje stále více módě, a dokonce se svléká v kampaních na spodní prádlo. Čeká tohle i Leoše? „Žádná nabídka ještě nebyla. Já s tím svým čtyřicetiletým bříškem bych na něj asi neměl,“ směje se. V tomhle ohledu si dva zmínění pánové nejspíš podobní nebudou. Po vzoru své písně Svalnatec se Mareš nadále vyhýbá fitku jako čert kříže. „Já prostě necvičím. Dřina je veliká a výsledek diskutabilní,“ říká.

Reklama

Další články

Načítám