Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) si po náročném dubnu odletěla odpočinout s dcerou Eliškou a maminkou do slunného Egypta. Zpěvačka tak opět předvedla své vyrýsované bříško, které si pěstuje denně v posilovně a k tomu drží dietu.

Dovolenou si všichni náramně užívají už proto, že malá Eliška je u moře poprvé v životě. "Vůbec se nebojí, naopak. Je tady nádherná laguna a Elza je ve vodě skoro pořád," řekla Super.cz Nosková.

Dámskou jízdu si i Míša velmi užívá. "Maminka mi dceru často hlídá, protože jsem hodně zaneprázdněná, a tak jsem ji vzala na dovolenou, aby taky trošku vypnula. Má to jako poděkování za to, co pro nás dělá. A dámská jízda je super," dodala Nosková, kterou čeká pracovně náročný půlrok.

"Relaxuji před nadcházejícím půlročním maratonem. Čeká mě zkoušení třech muzikálů, do toho spousta vystoupení. Ale jsem šťastná, že se mi takhle daří," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám