Hlavní obsah
Článek

Svíčky, květiny, dojemné vzpomínkové vzkazy. K domku tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) proudili i na 1. máje lidé, kteří se s ní aspoň symbolicky chtěli rozloučit a zavzpomínat na ni. Cesta před domkem se změnila v improvizované pietní místo zasypané květinami, dopisy i obrázky od fanoušků všech věkových kategorií.

„Jen od půl třetí do zhruba půl sedmé večer přišlo k Ivetinu domku 353 lidí, a to nepočítám děti,“ řekla Super.cz žena ze sousedství, která má zpěvaččin domek jako na dlani.

Poklidné odpoledne narušila jen nechutná rvačka jednoho z fanoušků, který napadl Josefa Rychtáře (65) se slovy, že je to vrah. Hned se ovšem objevily spekulace, že si agresivní vdovec napadení objednal, aby si zlepšil svůj obraz na veřejnosti.

To se mu ale zjevně vůbec nedaří. Už jen tím, jak ignoruje přání Ivetiny rodiny, syna i fanoušků, aby se pohřeb uskutečnil bez obřadu a přístupu médií, si sympatie okolí rozhodně nezískává.

Zato se nabubřele nechá fotografovat se šrámy na obličeji a večer už poněkolikáté odchází za přítomnosti novinářů klást svíčky ke kolejišti, kde se zpěvačka rozhodla ukončit svůj život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám