Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) se chová všelijak, rozhodně ne však tak, jak by se dalo čekat od člověka, který přišel o svou ženu Ivetu Bartošovou (†48) při její sebevraždě skokem pod vlak. Super.cz se nyní z velmi důvěryhodných zdrojů blízkých vyšetřování případu úmrtí zpěvačky dostal k informacím, z kterých opravdu mrazí!

„Pan Rychtář kromě mnohačetných mediálních výstupů stíhá také bombardovat policii, po níž striktně vyžaduje vydání těla zesnulé. Určil si dokonce pohřební ústav v Říčanech, který by se měl o ostatky paní Ivety postarat. Jenže přišlo varování, že s majitelem oné pohřební služby je kamarád a že mu má jít jen o to, aby se mu konečně splnilo nesmyslné přání. Pořád chce vidět svou mrtvou manželku. To je přitom v tomto případě eticky i lidsky nepřípustné,“ sdělil nám náš pramen.

Vyšetřování ještě není u konce, přesto Rychtář dál na vydání těla tlačí. Asi věří, že jeho údajný kamarád poruší předpisy a nechá ho se s ostatky jeho ženy rozloučit. „Co by pak následovalo, to si nedokážu představit. Po vlakovém neštěstí bývá tělo zesnulých v takovém stavu, že se před obřadem rakev hermeticky uzavře, aby ji nešlo žádným způsobem otevřít. Jinak by došlo k ještě větší psychické újmě pozůstalých. Pan Rychtář neví, co žádá. Může mu to strašně uškodit,“ varuje i zaměstnanec jedné pohřební služby před tím, aby Rychtář trval na svém strašlivém požadavku, že chce svou údajnou největší lásku života ještě jednou po její smrtí vidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám