Hlavní obsah
Článek

Potyčka mezi agresivním vdovcem Josefem Rychtářem (65) a Zdeňkem Macurou (49), která se včera odehrála pouhý den po tragické smrti Ivety Bartošové (†48), bude mít ještě dohru.

Napadení od Rychtáře Macura ohlásil na policii, kde neopomněl ukázat ani zranění v obličeji způsobené rozběsněným vdovcem.

„Byl jsem podat vysvětlení na policii, s tím, že podám trestní oznámení,“ řekl Super.cz Macura s tím, že už se před Ivetin domek znovu nechystá.

Rychtář se na Macuru sápal záhy poté, co ochránce týraných žen a obdivovatel Ivety nalepil na vrata zpěvaččina domku v Uhříněvsi plakát s nápisem: Rychtář je vrah, vypadni odsud, ty lstivý vrahu!. Nepříčetný Rychtář se na Macuru doslova vrhnul a uštědřil mu pořádný políček. Na celý nechutný incident se podívejte zde. Ten samý den navíc manžel zesnulé zpěvačky namísto truchlení ohrožoval reportéra.

Macura dále apeluje na to, aby nebyla urychlena Ivetina kremace. Myslí si totiž, že se nejednalo o sebevraždu.

„Právě jsem dostal naléhavý hovor od člověka, který mě upozornil, že je velmi divné, jak Rychtář spěchá na kremaci Ivety včetně jejího oblečení, že to jen zamezí případnému zkoumání dalších věci, dále mě ten člověk upozornil, že je velmi nepravděpodobné, že by žena skákala pod vlak, že ženy obvykle dělají sebevraždy jiným způsobem,“ řekl Macura, který chce kremaci zabránit za každou cenu.

„Moc prosím všechna média, aby na to okamžitě upozornila veřejnost a také kontaktovala rodinu Ivety, aby k žádné kremaci nedocházelo a také aby kontaktovali policii, ať se za každou cenu kremaci zabrání,“ apeluje.

A zdá se, že je schopen zabránit kremaci i osobně. „Prosím dejte mi vědět, u kterého krematoria je Iveta, abych tam mohl zajet a kremaci se snažit zabránit pomocí policie. Moc prosím, musíme teď jednat rychle,“ uzavřel své úpěnlivé prosby horlivý bojovník za práva žen. Kolem pohřbu Bartošové tak ještě bude pořádný humbuk.

Reklama

Další články

Načítám