Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Zedníčková (55) má sice pár vrásek na čele, protože botox i další výplňové látky jsou jí cizí, jinak bychom ji ale klidně mohli pokládat za studentku, kterou jsme zaznamenali třeba v pohádce Třetí princ jako provazochodkyni a věštkyni. Tehdy jí bylo pouhých čtrnáct.

"Pravda je, že jsem si nedávno zkoušela oblečení, které jsem nosila na gymnáziu, a pořád mi je," smála se Lucka, když jsme jí náš postřeh svěřili. Zedníčkovou jsme potkali s jejím starším potomkem, šestnáctiletým Mikulášem, s nímž vyrazila na den jedné automobilky na zámek Zbiroh.

"Já v autě trávím opravdu hodně času, ovšem levnější značky. Pořád pendluji mezi Brnem a Prahou, kde jsem čím dál častěji, protože tady mám natáčení a rýsuje se mi i další. Ale zvláště když se začala opravovat D1, není to nic příjemného. Snažím se jezdit v noci, nebo hodně brzy ráno, aby cesta netrvala déle než tři hodiny," dodala Lucie, která si dala několik zkušebních jízd, ovšem s řidičem. "Bála bych se, že bych to někde škrábla. Na svoje auto mám pětiletou záruku, to je něco jiného," míní.

Luxusní vozy si vyzkoušeli i zpěváci Marian Vojtko (51) a Ondřej Ruml (42). V kabrioletu měli ovšem oba trochu smůlu. "Jsme oba dost vysocí, takže i když jsme si posunuli sedačky snad až na zem, pořád nám vítr hvízdal kolem uší," smáli se. Zato si užili atmosféru zámku. Marian si dokonce v automatu koupil pamětní minci. Na prohlídku Zbirohu se vydala i Adriena Sobotová, kterou místo manžela Luďka Soboty doprovázel syn Láďa.

Reklama

Další články

Načítám