Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když byla Tereza Vágnerová malá, jako spousta holčiček snila o tom, že se stane baletkou. "Ale neměla jsem vhodné dispozice a nakonec zvítězil klavír a zpívání," řekla Super.cz. O to větší má radost, že se jí díky roli baletky Meg v muzikálu Fantom opery její dětský sen aspoň částečně splní.

"Vím, že baletky studují na to, aby se mohly naučit tančit, osm let, a já mám jen ty svoje hodiny, ale doufám, že je na pódiu nebudu reprezentovat tak špatně. Samozřejmě že na Labutí jezero bych si netroufla, ale v rámci muzikálu to snad bude únosné. Ve dvaadvaceti mám hraniční věk na to, abych se ještě nějaké baletní kroky dobře naučila," míní Tereza.

"Teď, když už se nám šijí i kostýmy, je ta představa, že skutečně vtančím na pódium, stále reálnější. A z kostýmů Romana Šolce jsem nadšená. Naposledy jsem hrála v Dětech ráje a tam to bylo přece jen mnohem civilnější. Ale historické kostýmy jsem si už také užila jako Cosetta v Bídnících," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám