Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Mátlová (48) naskočila do příprav muzikálu Fantom opery jako jedna z posledních, když dostala roli operní divy Karloty. Doprovodili jsme ji na její první kostýmní zkoušku a byli jsme zvědaví, co pro ni kostýmní návrhář Roman Šolc připravil v rámci 380 kostýmů, které pro představení navrhl.

Zatím to byly spíše fragmenty, které se budou ještě hodně upravovat, ale na první pohled nás zaujalo, že Tereza bude mít rozhodně nejvýraznější dekolty. "Myslím, že k postavě, kterou hraji, to určitě patří. Právě takhle si lidé operní divy představují," míní Tereza.

Vyzkoušela tři kostýmy a musela přiznat, že návrhář měl velkou práci ji do nich upnout. "Přiznám se, že jsem během prodlouženého víkendu hodně hřešila. Byli jsme s partnerem a dcerou v Německu a kromě pojídání bratwurstů a popíjení piva jsme už jenom spali. Mám nahoře snah pět kilo. Ale teď už se zase vrhnu do práce, tak to půjde dolů. Na premiéře 13. září v GoJa Music Hall už budu vypadat, jak mám," slibovala Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám