Hlavní obsah
Článek

Když dostal od producenta Františka Janečka (79) šanci zahrát si roli milovníka Raoula v muzikálu Fantom opery, dostal ovšem zpěvák Bohuš Matuš (50) zároveň nůž na krk. Podmínek měl producent hned několik.

Zaprvé musí Bohuš zhubnout, protože role milovníka se neslučuje s obtloustlou postavou a očičky zalitými v tuku, k čemuž mohl Bohuš jako známý milovník nezdravé stravy, v první řadě kachen, velmi rychle dospět, kdyby nezabrzdil.

"Opravdu se snažím hubnout, kachnu jsem, kromě včerejška, kdy jsem si jí dal půlku, neměl ani nepamatuji. Přítelkyně mi koupila váhu, denně na ni musím stoupnout a ona mne kontroluje. Určitě ještě shodím o něco víc, než jsou dosavadní tři kila," sliboval Bohuš.

Další podmínkou je účast na zkouškách, které budou na muzikál, který má premiéru 13. září v GoJa Music Hall, probíhat celé léto. "Vím, že si pan Janeček pamatuje na to, jak jsem nechodil na zkoušky na Bídníky. Ale změnil jsem se. Už jsem si to zkusil v jednom muzikálu, v němž teď hraju, a byl jsem na každé zkoušce. S docházkou už na štíru nejsem a slibuji, že budu na všechny zkoušky Fantoma opery chodit, a na roli už se moc těším," uzavřel zpěvák.

Teď jsme ještě zvědaví na to, jak splní poslední podmínku. Slíbil totiž, že nebude dělat žádné hlouposti, jako je poskytování podivných rozhovorů a účinkování v bláznivých klipech

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám