Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná zpěvačka Monika Sommerová se bude v muzikálu Fantom opery alternovat v hlavní ženské roli Christine a my ji zastihli na zkoušce šatů, v nichž bude účinkovat. A byly to zrovna svatební.

Monika měla v plánu vdát se ještě letos, svatbu ale kvůli náročným zkouškám odložila a teď přehodnocuje i to, v čem by se vlastně chtěla vdávat. "Když jsem si oblékla tyhle šaty, byla jsem naprosto nadšená. A myslím, že bych si je docela ráda vzala i na svoji svatbu, kdyby mi je půjčili," prozradila Super.cz.

"Uspořádala bych svatbu ve stylu 19. století, právě v takových kostýmech. A ženich by vypadal jako Fantom nebo jako Raoul," zasnila se. Potíž je ale s místem. Monika totiž původně chtěla svatbu na chalupě na zahradě, tam se ale takové modely moc nehodí, vyzněly by spíš někde na zámku anebo právě v prostorách jeviště GoJa Music Hall, kde bude mít Fantom opery 13. září premiéru.

Reklama

Další články

Načítám