Hlavní obsah
Článek

Manžel tragicky zesnulé Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) plánuje velkolepý pohřeb. Nebere přitom ohledy na Ivetina syna Artura, který by si přál poslední rozloučení v úzkém rodinném kruhu bez přístupu médií.

Rychtář, který namísto truchlení napadá reportéry a fackuje před domem v Uhříněvsi Zdeňka Macuru (49), se ohání tím, že si zpěvačka zaslouží velký pohřeb s veškerými poctami, protože třicet let rozdávala radost svým fanouškům, kteří se s ní chtějí rozloučit.

Ale právě tito chápající fanoušci by jistě raději akceptovali přání jejího milovaného syna, než zhrzeného vdovce, jenž nejprve svaluje vinu za smrt Ivety na média, aby pár hodin po jejím skonu rozdával rozhovory v přímém přenosu a s reportéry za zády pokládal s velkou pompou květiny na kolejiště.

Rychtář už dokonce pro Ivetu vybral smuteční šaty, ve kterých má být pohřbena. Dlouhá sněhobílá róba připomíná spíše svatební roucho, což byl zřejmě Rychtářův úmysl.  Iveta by tak na své poslední cestě měla vypadat jako princezna. O vhodnosti výběru těchto šatů však raději pomlčíme.

Reklama

Další články

Načítám