Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Exmanžel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Jiří Pomeje (†54) jen s těžkým srdcem kouká na to, jak necelý rok po rozchodu slavná zpěvačka dopadla. A přestože je už nespojuje manželské pouto, přiznává, že její životní příběh mu není lhostejný. Po vlastních zkušenostech s Bartošovou ale uznává, že jí dokáží pomoci jen odborníci.

„Je to stejný případ, jako když jsem odjel do Polska. Víc se k tomu ale vyjadřovat nemůžu. Ona má svůj život, já svůj. Maximálně mi jí může být líto,“ svěřil se reportérům Super.cz překvapivě zdrženlivý Pomeje, který se z rozchodu s Bartošovou dlouho vzpamatovával. Nyní je ale na rozdíl od "Heja Heja" Bartošové konečně šťastný.

„Teď mám nádhernou dámu, která není jen krásná, ale i inteligentní. Je to ženská, kterou jsem hledal,“ vysvětlil producent. Z povzdálí sleduje situaci kolem své exmanželky, se kterou strávil poslední tři roky života. A upřímně přiznává, že je mu z toho dost úzko.

„Určitě mi není lhostejná. Ale jak se rozhodla, tak se rozhodla. Znám všechny ty pochody. Když jsem byl pryč a ona zůstala sama v baráku. Bohužel nebo bohudík s tím nemám nic společného. Ona má teď svůj život, který si vybrala. Je jí velká škoda, protože měla velký potenciál na to, aby byla dobrá, ale rozhodla se pro jinou cestu," myslí si Pomeje. Bartošová podle něj zahodila životní šanci vrátit se na výsluní českého showbyznysu.

"Nespolupracovat s Michalem Davidem a nemít za sebou tak dobrého producenta jako je Pavel Pásek, to byla velká chyba. Teď to bude rok, co se tak rozhodla. Je mi Ivety moc líto. Já jí ale radit nemůžu,“ říká Pomeje, který si ještě dost živě pamatuje, když on sám poprvé opustil Ivetu.

„Já jsem tehdy poprvé za náš společný život odjel pryč na dvanáct dní, protože jsme se dohodli, že spolu nebudeme 24 hodin denně. A tehdy to mělo stejný postup jako teď. Tuším, co se tam děje, protože je to jako přes kopírák. Iveta zkrátka nemůže být v baráku sama. Ona potřebuje neustále vedle sebe někoho, kdo ji miluje. Aby neměla ty své stavy, že někdo chodí po domě,“ popisuje producent. Ivetě prý pomůže jen milující partner s velkou trpělivostí.

„Iveta potřebuje být milovaná, potřebuje lásku a oporu. Otázkou je, jestli to její nový partner zvládne a bude jí oporou. Já si myslím, že se musí dobře připravit. Ona vedle sebe potřebuje člověka, se kterým nebude sama. Přál bych jí, aby jí to vydrželo,“ dodal Pomeje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám