Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hrdá majitelka silikonových pětek opět vyvenčila své poklady a pochlubila se fotkami, z nichž se slabším jedincům může zvedat žaludek. Na Evě Feuereislové (24) se totiž vyřádil maskér a vytvořil z ní hororové monstrum.

Neúspěšné účastnici VyVolených se poprvé podařilo rozdělit pozornost mezi její vnady a obličej. Evina tvář zohavená ošklivou jizvou a rozepínacím okem je totiž přinejmenším stejně poutavá jako její obří hrudník. Zatímco svršek stačila odložit během pár vteřin, s líčením byla spousta práce.

„Trvalo to asi hodinu a půl, jelikož byl použitý latex a umělá krev. Make-up mi vytvořil vizážista, který má zkušenosti i ze zahraničních filmů,“ pochlubila se Eva, která by se v tomto oboru také ráda realizovala.

„Sama líčím a přemýšlím o tom, že si udělám kurz právě na vytváření těchto speciálních efektů. Už ve vile, když jsme slavili Halloween, jsem zkoušela podobné jizvy a spáleniny vytvářet. Jak je vidět, je to zase něco jiného než klasický make-up, ale o to víc může být člověk kreativní,“ tvrdí Feuereislová, která by své dovednosti ráda zúročila v hororovém filmu. Se svým obřím hrudníkem by totiž pravděpodobně v roli princezny příliš neobstála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám