Hlavní obsah
Článek

V den sebevraždy Ivety Bartošové (†48) mu média chutnala tak, že by interview poskytl snad i motoristickému časopisu, den nato už ale zase začal moralizovat a napadal novináře! Nepříčetný Josef Rychtář (65), vdovec po zesnulé zpěvačce, asi neunáší fakt, že přes veškerou snahu o sebeobhajobu je téměř celým národem obviňován z podílu na její smrti. Podívejte se, jak hrubě se choval!

Milovník médií, který víc jak dva roky Bartošové ničil pověst a bulvár zásoboval i těmi nejdetailnějšími informacemi z Ivetina života, asi špatně vstal do nového dne a rozhodl se vybít svou agresivitu na přítomných zástupcích médií.

„Na pozemku nemáte co fotit. Jestli chcete dostat přes držku, tak vám přes ni dám jako kolegovi, kterému jsem to slíbil. Nepomůže vám ani svěcená voda. Nechtějte mě n***at. Nepomůže vám ani sekuriťák, když vám ji tady vypálím,“ vyhrožoval opět beztrestně Rychtář.

Jeho běsnění je už pověstné a je až s podivem, co vše mu zatím prošlo. Brzy však asi přestane. Po smrti manželky může přijít o střechu nad hlavou, na krku spousta soudů a trestních oznámení, hrozby velkých odškodnění v civilních soudech a hlavně hrozba vězení. Josefu Rychtáři se sen o životu po boku celebrity Bartošové po její smrti rozsypal jako domeček z karet a pofidérní sláva také brzy skončí. A to by pak z toho všeho jeden asi vážně byl mrzutý.

Reklama

Další články

Načítám