Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželská krize Tori Spelling (50) a Deana McDermotta (47) se vyostřuje a hereččina psychika prochází dalšími zatěžkávacími zkouškami. Poté, co Tori v neděli propustili z nemocnice, kde tajně pobyla šest dní, se k ní opět z úst jejího nevěrného chotě dostala pořádná jobovka. McDermott přiznal, že ji podváděl proto, že si nemyslel, že by se to někdy mohlo provalit.

Herec, s nímž má Tori čtyři děti a který sám nyní pobývá v léčebně, kde se snaží zbavit závislosti na sexu, to řekl v rámci natáčení reality show True Tori. Tu bývalá hvězda seriálu Beverly Hills 90210 začala natáčet i kvůli finančním problémům, do kterých se s celou rodinou v posledních letech dostala.

Znechucená a na kost vyhublá Spelling si musela jít spravit náladu pěkně ‚po žensku‘ a vyrazila na nákupy do losangeleského Studio City a za zády měla opět kameramana. Jelikož si oblékla krátké šaty, nešlo si nevšimnout její papírově tenké bledé kůže, a především pak nohou, ze kterých trčela kostnatá kolena. Tori by se měla vzchopit a nesoustředit se jen na svého manžela, ale hlavně na své zdraví a především své čtyři malé děti ve věku od dvou do sedmi let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám