Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Martou Jandovou (49) jsme se potkali na neobvyklém místě. Byla jednou ze známých osobností, které předávaly ocenění nejlepším chrtům plemene greyhound. Jako milovnice psů se s nimi pořádně pomazlila a zvláště ji zaujaly jejich svalnaté nohy a zadky.

"Mají je jako já. I když já je skrývám pod vrstvou tuku. To, co jsem nabrala těhotenstvím, jsem už shodila, ale byla jsem trochu tlustá už před otěhotněním," smála se Marta. "Ale svaly fakt mám, hlavně na nohou a na zadku, protože už dvacet let na pódiu skáču s mojí kapelou," dodala.

"Vím, že bych měla začít zpevňovat, ale nechce se mi dávat dítě na hlídání jen proto, abych si šla zacvičit. A s partnerem jsme oba stejně pohodlní, a navíc rádi jíme," přiznala zpěvačka, která před pár dny přestala dceru Marušku kojit.

"Je to opravdu jen chvilka, ale už konečně můžu nosit svoji velikost podprsenky a odložila jsem ty kojící. Jen se podívejte, jak se mi zmenšila prsa," upozornila Marta, která by si ráda pořídila ještě jedno děťátko. "Když to vyjde, budu moc ráda. A pak třeba opravdu začnu cvičit," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám