Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) v posledních letech hudebně upadala a bylo o ní slyšet převážně v souvislosti s psychickými výkyvy a kolapsy. Přesto se několikrát pokusila o comeback a neustále si přála vrátit se zpátky na koncertní pódia a rozdávat radost fanouškům.

V devadesátých letech byla úspěšná i na muzikálové scéně. Excelovala zejména v dvojroli Lorraine a Sandry ve slavném muzikálovém představení Dracula.

Počátkem nového tisíciletí si zahrála ještě v Johance z Arku, Monte Cristovi či muzikálu Miss Saigon. V dalších letech už šla její kariéra strmě dolů. Roku 2008 dostala hlavní roli v muzikálu Mona Lisa, ale v představení se nakonec nikdy neobjevila.

O rok později dostala šanci v muzikálu Děti ráje, ale ani tam nakonec nikdy nevystoupila a ze zdravotních důvodů odstoupila. Společně se Sagvanem Tofim, Lukášem Vaculíkem, Bořkem Slezáčkem a dalšími protagonisty ale ještě stihla natočit oficiální videoklip k Dětem ráje. Byl to vůbec poslední oficiální videoklip, ve kterém se Iveta objevila.

„Natáčení tehdy Iveta zvládala na place naprosto v pohodě, v zákulisí už to bylo horší, ale to bych nerad rozebíral, samozřejmě, že je mi líto, že takhle skončila“ řekl Super.cz Sagvan Tofi (59), který s Ivetou v klipu zpíval, ale v muzikálu se s ní nakonec nepotkal. Na to, jak si rozjařená zpěvačka natáčení klipu užívala, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám