Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé od chvíle, kdy vyšlo najevo, že celá akce s odletem do Dubaje a pohádkovým kšeftem je jen nafouknutou bublinou, se Sámer Issa (38) vypravil do společnosti. A to paradoxně do stejného klubu, v němž se před měsícem loučil se svými fanoušky a kamarády s tím, že se s nimi dlouho neuvidí.

"Jsem naštvaný ještě teď, ale život jde dál. Už vím, že jsem byl pitomec, který naletěl, a už nebudu bez smlouvy věřit ani svému bráchovi," mínil Sámer, který v klubu ve stylu 80. let byl vedle tygra dalším kmotrem nového videoklipu dívčí kapely 5Angels.

"Přišel jsem o hodně peněz, složitě se počítá, ale v souhrnu je to asi tři čtvrtě miliónu. Čtvrt miliónu jsem dal do příprav, odmítal jsem vystoupení za 70 tisíc s výhledem na to, že v Dubaji budu mít 4 tisíce euro za večer. Takže se teď vzpamatovávám a plánuji, co dál. Mám nějaké nabídky, zase i do Dubaje, ale to až tak nejdříve za tři měsíce," vysvětlil.

"Na druhou stranu jsem rád, že jsem tady zůstal a mohl být u dědy, který musel na operaci srdce. Měl jsem o něj velký strach, zdravotní stav se zhoršil i babičce a pro mne je rodina velmi důležitá," dodal.

Zajímalo nás, co se stalo s jeho domácími mazlíčky, které kvůli cestě odvezl k rodičům do Děčína. "Byl to docela komplikovaný převoz, takže tam jeden pes, papoušek i želvy zatím zůstávají, jednoho psa mám doma," vysvětlil.

A co říká na to, že ho muž, jenž měl jeho odlet do Dubaje realizovat, osočil, že peníze, které vybral na nadaci pro syrské uprchlíky, použil na nákup drog? "Tomu se můžu jen smát, k penězům nemám vůbec žádný přístup, jsem jen ve správní radě nadace. Zatím je na účtu asi 80 tisíc korun a až jich bude víc, samozřejmě poputují do Libanonu pro syrské děti," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám