Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z českých osobností, která má v nově otevřeném muzeu voskových figurín Grévin také svou podobiznu, je Aňa Geislerová (48).

Na rozdíl třeba od Lucie Bílé (58), která svou sochu v konečné fázi schvalovala, se herečka podívala sama sobě tváří v tvář až včera večer na slavnostním otevření instituce. „Je to vydařená socha, jsou to holt profíci," komentovala sochu známá herečka. Aňa byla s výsledkem spokojená, na díle ale přece jen našla nějaké chybičky. „Já přece nemám tak velká prsa. Myslíte, že mám taky takové boky?" dumala nad sochou.

Nejspíš se jednalo pouze o subjektivní pocit herečky. Proces vzniku soch probíhal několik měsíců a podléhal několika kontrolám. Většina českých celebrit odjela několikrát do Paříže, kde jim profesionální pracovníci brali míry a dílo upravovali do posledních detailů. To ale nebyl případ Geislerové. „Nemohla jsem odcestovat. Paříž tedy přijela za mnou," řekla.

Aňa byla v rozpacích také z výběru šatů. Na rozdíl třeba od zmíněné Lucie Bílé neposkytla soše vlastní róbu, ale šaty byly nově ušité. „Ty šaty mi nic neříkají," prohlásila. Aby Geislerová aspoň částečně prosadila svou, tak dlouhou sukni šatů svázala a vytvořila svému druhému já minisukni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám