Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) skončila svůj život stejně jako její první velká láska Petr Sepéši - pod koly vlaku.

Společně s Petrem Sepéšim Iveta roku 1983 úspěšně odstartovala svou pěveckou kariéru a zároveň s ním prožívala první, a možná vůbec svou největší, lásku. Chvíle štěstí zamilované Ivety a Petra rázně utnula tragická událost z roku 1985, když Petra Sepéšiho srazil na železničním přejezdu vlak.

Iveta se tehdy uzavřela do sebe a uvažovala, že už nikdy nebude zpívat. Na Sepéšiho často vzpomínala. Před třemi lety o něm například mluvila v pořadu Limuzína.

„Bylo to velmi těžké období, protože Petr byl můj první chlapec, zároveň my jsme spolu žili, nedá se to popsat, já jsem se s tím roky vyrovnávala, dneska už můžu říct, že opravdu vzpomínám jenom na to hezké, a to, co se stalo po těch dvou letech našeho soužití a naší spolupráce, bylo hodně, hodně tragický,“ svěřila se Iveta s tím, že se po tragické události odmlčela na téměř celý rok.

„Byla jsem rozhodnutá, že bez něj zpívat nebudu. Samozřejmě, že se mi to v té hlavě rozleželo. A řekla jsem si, že naopak budu zpívat za nás za oba. Takže já vlastně dodneška zpívám za nás za oba,“ uzavřela svou vzpomínku na Sepéšiho, kterou můžete vidět ve videu, zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám