Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po devíti letech chození se Linda Vojtová (38) konečně dočkala - její přítel Jamison Ernest ji požádal o roku. Zasnoubení sice proběhlo už před nějakou dobou, plány na svatbu jsou ale zatím v nedohlednu. Rozhodně to nevypadá, že by se jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek ve světě dostala do roka a do dne od zasnoubení pod čepec.

„Zatím nevíme, myslím, že to bude nakonec nějaká rychlovka. Že se najednou rozmyslíme, že pojedeme někam k moři a uděláme nějakou romantickou svatbu. Nebudeme to nějak hodně řešit,“ svěřila se Super.cz Linda během své poslední návštěvy Prahy, když zde točila další reklamu na minerální vodu.

Plány, kde se uskuteční obřad, jsou tedy zatím neurčité, ale rozhodně to nevypadá, že by se Vojtová vdávala v Čechách. K tomu, aby se svým americkým partnerem uspořádala veselku ve své domovině, ji nepřiměla ani skutečnost, že zde žije většina jejích příbuzných včetně dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova, který vzhledem ke svému věku již příliš necestuje. „V Čechách bych chtěla udělat hostinu, chtěla bych pozvat přátele a rodinu a být nějaký čas s nimi,“ říká Linda.

Nezbývá než popřát, aby na svatbu Linda Vojtová nečekala dalších devět let.

Reklama

Další články

Načítám