Hlavní obsah
Článek

Rtuť na teploměru stoupá každým dnem výš a to znamená jediné – plavková sezóna je za rohem! Děsíte se, že jste ještě nestihla zhubnout do plavek? Trápíte se dietami a potíte se v posilovnách? Nebo vám naopak pár centimetrů chybí? V plavkách ale můžete zazářit, ať už vás trápí jakýkoliv nedostatek. Přesvědčte se sama!

Plavky pro každý typ postavy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V plavkách můžete vypadat neodolatelně, ať už nosíte jakoukoliv velikost. Stačí jen najít ty pravé plavky právě pro váš typ postavy! Na Astratex.cz najdete obrovský výběr plavek ve všech velikostech. U většiny dvoudílných modelů si navíc můžete zvolit velikost každého dílu zvlášť. Plavky vám tak vždycky padnou. A jaké plavky jsou ideální právě pro váš typ postavy?

Když máte velká prsa…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… tak zapomeňte na klasické nevyztužené trojúhelníčky. Vy potřebujete pořádnou oporu! Poohlédněte se po plavkách, které udrží vaše vnady na místě a dají jim požadovaný tvar. Kostice, široká ramínka a vyztužení jsou pro vás nutností! Co říkáte plavkám Aquarella? Okamžitě si vás získají svým jedinečným květinovým vzorem připomínající akvarelovou malbu. V kolekci Aquarella najdete ve stejném designu i jednodílné či push-up plavky!

Když váš dekolt potřebuje vzpruhu…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… vsaďte na push-up efekt! Vycpávky nejsou jen výsadou podprsenek. Perfektně tvarovaný a plný dekolt vám vykouzlí plavky Saxana. Díky střihu bardot a push-up efektu se budete moci pochlubit dech beroucím dekoltem. Něžné barvy, originální design a plný dekolt – kombinace, které nikdo neodolá!

Když potřebujete vytvarovat štíhlý pas…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… sáhněte po zeštíhlujících plavkách! Tankini Nerezza si zamilují všechny ženy, které chtějí být in a trápí je pár nedostatků v oblasti bříška. Stylový design drží krok s posledními módními trendy a tyrkysová barva bude dokonale kontrastovat s vaší opálenou pokožkou!

Když potřebujete ubrat pár centimetrů a zdůraznit přednosti…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

… spolehněte se na optický klam! Pokud se ve dvoudílných a barevných plavkách zkrátka necítíte ve své kůži, sáhněte po prověřené klasice. Jednodílné černé plavky opticky zeštíhlí postavu a zakryjí případné nedostatky. Plavky Sisi vám perfektně vytvarují dekolt, který zdůrazní spona mezi prsy. Dejte vyniknout svým přednostem!

Další články

Načítám