Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lehce obtloustlá, šmrnc nic moc. Tak vypadala herečka Ilona Svobodová (51), když se začínal točit před šesti lety nekonečný seriál Ulice. Teď  je z ní ale kočka. "Myslím, že vše začalo před pěti lety, když jsem si řekla, že dokud nejsem tak stará, začnu se učit jezdit na snowboardu," řekla Super.cz herečka. Od té doby se sportem teenagerů mládne.

Také vypadá fantasticky. "Vždycky mě bavily zimní sporty. Ale začala jsem s cvičením pilates, které mi původně mělo vlastně pomoci právě od následků lyžování a později snowboardingu. Teď  už jsem na něm skoro závislá. Jednou týdně cvičím s trenérkou, dvakrát chodím sama na hodiny s více ženami," upřesnila Svobodová.

Herečka má nejen skvělou figuru, ale nádherně projasněnou pleť. "Myslím, že to jde spíš zevnitř. Trochu se mi umenšila role, tak jsem se vrátila k divadlu, které mě hodně nabíjí," míní. Nezenedbává ale ani kosmetiku. "Už asi před patnácti lety jsem zjistila, že jsem alergička. Krémy si nechávám speciálně míchat na míru," vysvětlila. "O zákrocích plastických chirurgů nepřemýšlím. Moje vrásky ke mně patří," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám