Hlavní obsah
Článek

Tragický konec Ivety Bartošové (†48) je pro mnohé nepochopitelný z toho důvodu, že vše nasvědčovalo tomu, že momentálně prožívá šťastné období. Poslední snímky ji zachycují s upřímným úsměvem s miminkem v náručí, které si slavnou babičku příliš neužilo.

Ještě minulý týden Bartošová tvrdila, že je u ní vše v pořádku, ale dnes mrazí z toho, že do konce jejího života zbývalo pár okamžiků. Na fotkách z porodnice přitom vypadala naprosto spokojeně a nejmladší z rodiny Rychtářů byl dostatečným důvodem, aby se těšila na budoucnost.

Roli babičky si ovšem neužila a svůj život ukončila předtím, než ji vnuk manžela Josefa Rychtáře stačil poznat. Její smrt otřásla celým národem, protože přišla v době, kdy byla Iveta poměrně stabilizovaná. Její příběh je však plný nevyzpytatelných zvratů, což platí až do samotného závěru. Poslední snímky nám ji sice připomínají jako usměvavou ženu, ale za její spokojenou tváří se ukrývá krutá realita. Dnes už nikdo nezjistí, co se opravdu odehrávalo v mysli Ivety ve chvíli, kdy chovala vnuka, pro něhož ještě stačila vybrat kočárek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám