Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Taťána Kuchařová (36) Super.cz prozradila, čemu vděčí za svoji dokonalou postavu, kterou obdivuje celý svět. Taťána jako modelka pracuje především v zahraničí. Díky svým sexy křivkám často fotí v prádle či plavkách. U nás se objevuje především kvůli své lásce Ondřeji Brzobohatému a také své Nadaci Krása pomoci.

Právě kvůli ní přiletěla na skok do Prahy. Prožila celý den s Pierrem Richardem, který přijel, aby ji podpořil. "Budu v Čechách do konce měsíce. Pak mě čeká Itálie a na pár týdnů odletím zase do New Yorku," prozradila Taťána své plány.

A jak tedy na dokonalou figuru? "Jsem šťastná, daří se mi. Cvičím, nemám to zadarmo a snažím se dobře jíst. A hlavně ta láska, ta funguje," říká Taťána. "Když jsem v Čechách, jsem ve fitku denně, mám osobního trenéra. Stačí 45 minut intenzivního tréninku, to má super efekt. Úžasný je také tanec. Tomu se s Honzou Onderem stále věnuji," dodala Kuchařová. Takže dámy, další zklamání. Bez dřiny to prostě nejde!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám