Hlavní obsah
Článek

Jen málokterá herečka, která s ním měla to štěstí stát na place, odolala jeho kouzlu. Tento dnes pětatřicetiletý hollywoodský fešák lámal srdce na potkání, a to dokonce i dámám z natáčecího štábu od asistentek po maskérky. Řeč je o Joshovi Hartnettovi - hvězdě snímků Fakulta, Pearl Harbor či Černý jestřáb sestřelen. Ale kde je mu dnes konec?

Po Hartnettovi se v poslední době skutečně slehla zem. Nejenže si zahraje už jen výjimečně, ale zároveň se stáhl nejen ze společenského života, ale také z myslí svých slavných kolegyň, které v minulosti houfně propadaly jeho kouzlu. Z jeho výčtu slavných ex jmenujme například Scarlett Johansson, Julii Stiles, Siennu Miller, Penélope Cruz, Kirsten Dunst, Amandu Seyfried, ale jeho náruč okusila třeba i Rihanna.

Dnes Josh randí s méně známou herečkou, Angličankou Tamsin Egerton, kterou s ním vidíte i na snímku. Herec se ale nedávno přiznal, že právě početné romance s kolegyněmi negativně ovlivnily jeho kariéru. V Hollywoodu si prý kvůli tomu nadělal dost nepřátel, a to nejen po rozchodu s nimi. Mezi režiséry býval přitom oblíbený pro svou spolehlivost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám