Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejúspěšnějších českých tenistů Radek Štěpánek sice na kurtech válí, ale láska mu zatím vůbec nepřeje.

Osudové ženy si hledal výhradně mezi svými tenisovými kolegyněmi a většinou to dopadlo pokaždé stejně. Zprvu nadějný vztah se rozpadl jako domeček z karet. A zatímco Radek válel na kurtech dál, jeho ženské tenisové protějšky čekal ústup ze slávy.

Rodák z Karviné proslulý svou nezdolnou bojovností nejprve vytvořil pár snů s bývalou světovou jedničkou Martinou Hingisovou. S úspěšnou tenistkou se dokonce zasnoubil a plánoval velkolepou svatbu.

V srpnu roku 2007 ale Štěpánek svatbu nečekaně zrušil. Hingisová krátce po rozchodu oznámila ukončení tenisové kariéry. Štěpánka ale slabost pro tenisové kolegyně neopustila. Koncem roku 2007 začal randit s někdejší nadějí českého tenistu Nicole Vaidišovou, s níž se o tři roky později oženil na velkolepé svatbě v katedrále svatého Víta v Praze.

Vaidišová stejný rok oznámila konec tenisové kariéry. Ani manželství s Nicole Vaidišovou, které měla na Radka po skončení kariéry víc času, ale Štěpánkovi nevyšlo. Loni koncem června se s Vaidišovou rozvedl a krátce nato se objevily spekulace o tom, že chodí s bývalou světovou tenisovou dvojkou Petrou Kvitovou. Oba svůj vztah ale potvrdili až v říjnu.

O devět let mladší Kvitové se tenisově nedařilo podle představ, ale po boku Štěpánka celá zářila. O to víc rozchod po necelém roce vztahu přišel jako blesk z čistého nebe.

Reklama

Další články

Načítám