Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Lucie Bílá (57) se poprvé vyjádřila k velkému policejnímu vyšetřování, které se rozjelo kvůli psychopatovi, který si ji chce vzít za ženu a obtěžuje i její nejbližší okolí. Přiznala, že se bojí!

„To trápení netrvá pět let, ale osm,“ řekla Super.cz Lucie. Muž ji po celou dobu kontaktuje, jeho ataky do soukromí zpěvačky se ale stupňují. Kromě toho, že ji neustále nahání v divadle a oznamuje jí, že si ji odvede a vezme za ženu, leze za ní i domů. A hlavně obchází její známé, které se prý snaží navíc rozeštvat podivnými intrikami.

„Policii jsem poprosila o pomoc pro bezpečnost a klid své rodiny, která neprožívá zrovna lehké období,“ naráží na vážný zdravotní stav své maminky Bílá s tím, že matka je ale velká bojovnice a s nepřízní osudu se popere. Pak se ale vrátí k tématu svého podivína.

„Není to příběh pro média. I na policii jsem prosila o diskrétnost. Nezlobte se, ale víc neřeknu,“ uzavřela Slavice, která, spíš než o medializaci případu, stojí o to, aby ji psychopat přestal pronásledovat.

Nejznámější česká zpěvačka má vůbec některé dost zvláštní fanoušky. Jeden ji maluje s vyhřezlými střevy, jiný jí zase na Štědrý den přinesl plné kufry dárků a počítal s tím, že s ním stráví Vánoce.

Reklama

Další články

Načítám