Hlavní obsah
Článek

Trojnásobný tatínek a fešák, který si v Hollywoodu získal velké uznání, se na čerpací stanici projevil jako běžný smrtelník, který občas nechtěně odhalí více, než je nutné.

Když Ben Affleck (41) přijel doplnit nádrž svého nablýskaného bouráku, musel do kolen, čemuž nebyly jeho džíny uzpůsobeny. Známý herec a režisér tak světu ukázal i partie, které nepatří k veřejným. V nezvyklé pozici bylo vidět dokonce i jeho tetování, které běžně ukrývá pod oblečením. Poté, co natankoval, Ben vyrazil pro svou manželku, již vyzvedl u psychologa. Že by to slavnému páru už neklapalo?

Affleck se s Jennifer Garner (42) oženil v roce 2005. Předtím si prožil románek s Jennifer Lopez, ale jejich zasnoubení nebylo naplněno. S Garner si Affleck pořídil tři děti a je hrdým tatínkem Violet (8), Seraphiny (5) a Samuela (2).

Diváci Bena Afflecka znají především jako herce z filmů Armageddon či Pearl Harbor, ale mnohem většího uznání se dočkal v jiných profesích. V roce 1998 získal společně se svým dobrým kamarádem Mattem Damonem Oscara za scénář k filmu Dobrý Will Hunting. Loni byl filmovou trofejí v hlavní kategorii oceněn snímek Argo, který Affleck režíroval.

Reklama

Další články

Načítám