Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Doleželová (42) se naplno věnuje farmacii, když jí ale do nosu cvrnkne zajímavá modelingová nabídka, neodmítne. Byla by hloupá, kdyby ano, když je o ni i deset let od získání korunky pro nejkrásnější dívku České republiky stále zájem.

Neodmítla ani nabídku projít se po mole na dvanáctém ročníku soutěžní přehlídky o nejkrásnější svatební šaty, která se konala v Karlových Varech. Na ní Jana vyfasovala princeznovský model, který nenechal v klidu žádnou romantičku.

A jak to má se svatbou ona sama? Patří k ženám, které o svém velkém dnu sní od puberty a mají vše namyšlené, nebo tuto otázku zatím neřeší? „Pro mne není svatba až tak důležitá. Pro mne jsou důležité děti. Devět let jsem žila s mladým přítelem, ale náš vztah nevyšel. Teď si dávám pauzu,“ řekla bývalá Miss ČR a my se vzhledem k tomu, jaké překvápko jí nachystal její poslední milenec Karel Janeček, pauzírování ani trochu nedivíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám