Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě nedávno to vypadalo, že tenhle fešácký zpěvák s charizmatickým chraplákem Vašek Noid Bárta (43) je bohužel předurčen vydělávat si jen jako jeden z mnoha řadových muzikálových herců. Když se chtěl dát na sólovou dráhu, měl ostudu s chabým prodejem lístků na turné, což ale chlapsky přiznal. Teď se ale dočkal zadostiučinění. Tenhle sympaťák, jehož přítelkyně je těhotná, nedávno se samostatným koncertem vyprodal dvakrát divadlo a měl ohromný aplaus vestoje!

Jen málokdo je v branži oblíbený jako on, a tak paradoxně, když měl nedávno neúspěch s prodejem lístků na tour, nikdo se mu škodolibě neposmíval. A teď jsou z něj nadšeni nejen nejbližší kolegové, ale i další hvězdy českého šoubyznysu.

„Zažila jsem už hodně představení a často je provázely standing ovations. Ale to se zvedne jeden, pak druhý a nakonec neochotně všichni. Tady ale jako by byli Vaškem všichni zmagnetizovaní, vstávali jak na povel a dočkal se několika potlesků na otevřené scéně. Vyrostl z něj výborný zpěvák, který umí přitáhnout davy,“ všimla si v hledišti jedna ze známých zpěvaček, která ale nechtěla být jmenovaná, aby nevešla v podezření, že je snad s Noidem domluvená.

Vaška nadšení davů na jeho vystoupeních dojalo. „Je to vrchol mé kariéry. Samozřejmě mě mrzelo, když se předtím neprodávaly lístky, tady jsme ale vyprodáno měli. A byl to takový zážitek, že z toho budu žít do konce života,“ prozradil nám zpěvák, hudebník a nově také kameraman a režisér, který natáčí klipy i pro své kolegy.

Někteří poznamenali, že teprve posledním dvojkoncertem se konečně zbavil nálepky bývalého manžela Lucie Bílé. Konečně prý vystoupil z jejího stínu. „Už by si nezasloužil, aby ho s Luckou spojovali,“ tvrdí hvězdy karlínského divadla, kde Noid většinou působí.

Reklama

Další články

Načítám