Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opakovaný ‚vtip‘ přestává být vtipem. Přisprostlé divadélko s umělým ukazováčkem už tu bylo v podání Miley Cyrus během jejího nechvalně proslulého vystoupení na MTV Video Music Awards s Robinem Thickem loni v srpnu. Teď podobnou umělou ruku, jen v černém provedení, dostala k fandění na basketbalovém zápase v newyorském Barclay’s Center Rihanna (36) a ani ji nenechal tenhle ‚macek‘ v klidu...

Zpěvačka tak měla při zápase o zábavu postaráno, když začala ukázovák vydávat za něco úplně jiného, a dokonce jím chvílemi obtěžovala i svoji blízkou kamarádku Melissu Forde, která nedokázala skrýt mírné rozčarování nad zpěvaččiným chováním.

Nakonec se ale Rihanna uklidnila a přes svůj maskáčový komplet od skotského návrháře Christophera Kanea si oblékla dres týmu Brooklyn Nets, kterým přišla fandit. Ani její podpora jim ale nevynesla výhru, což ochladilo i zpěvaččiny choutky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám