Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za pouhých šest týdnů se Kelly Osbourne (29) znovu podařilo dostat do formy, ve které jsme ji vídali a obdivovali v posledních letech. V polovině března přitom při oslavách svatého Patrika s přáteli překvapila nejen na její poměry zanedbaným vzhledem, ale i podsaditější postavou a buclatými tvářemi. Ale dnes? Opět radost na ni pohledět.

Přidrzlá zpěvačka a komentátorka pořadu stanice E! Módní policie si už zase může na své kolegyně víc vyskakovat. Na sobotních Radio Disney Music Awards byla opět štíhlounká, a navíc se představila se zbrusu novým rozcuchem na hlavě, kde si ponechala pouze svou oblíbenou fialovou barvu, ze které jako jedna z prvních udělala hollywoodský trend.

Osbourne se snad již definitivně vyrovnala s rozchodem s Matthewem Mosshartem, kterého poznala v roce 2011 na svatbě Kate Moss a Jamieho Hinceho. Stalo se tak v lednu po půl roce od zásnub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám