Hlavní obsah
Článek

Kdekdo ji má za tupou hříšnou nádobu, ale tahle holka má za ušima! Dominika Mesarošová (38) se rozhodla rázně zatnout tipec všem, kdo ji chtěli připravit o její nápad. Možná někoho překvapí, že použila mozek a rázně proti podvodníkům zakročila. I když je z ní teď přebarvená blondýnka, v rámci sebeobrany našla cestu na patentový úřad!

Dominika, která je v soukromí možná až překvapivě milá a relativně plachá, před dvěma lety rozjela projekt Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Ten se ujal, proběhly již čtyři ročníky, a v září se chystá pátý. Mesarošová v něm učí dívky, které touží po tom být modelkami, všem dovednostem, jež taková spolehlivě vytrénovaná dáma na módním mole využije.

„Doneslo se ke mně, že se nápadu chytli nějací podnikavci a chtěli mi ho sebrat a rozjet si své vlastní kurzy. Tak jsem se rozhodla, že to tak nenechám, když už jsem do toho investovala tolik času a energie a postavila to téměř na koleni, a začala jsem se bránit. Nyní je to tak, že nápad a s ním vše související mám patentované. Jakmile se objeví někdo, kdo by chtěl dělat to samé, okamžitě se proti tomu s právníky rázně ohradím. Mám to ošetřené tak, že nepomohou jiné názvy a podobné finty,“ řekla Super.cz prsatá modelka. Klobouk dolů před její hlavičkou!

Reklama

Další články

Načítám