Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Tisíce diváků, kteří se těšili, že po delší době opět uslyší naživo famózní hlas Amy Winehouse (†27), se s touto myšlenkou musí opět rozloučit.

Britská zpěvačka chtěla dlouho plánovaným turné ohlásit svůj návrat na hudební výsluní, hned první koncert, jenž se v neděli konal v srbském Bělehradě, ale skončil fiaskem a Amyinu kariéru přinejmenším na čas pohřbil.

Interpretka, která už dlouho bojuje se závislostí na alkoholu i drogách, totiž vystoupila na pódium v tak podroušeném stavu, že jí dělalo problém udržet se na nohou. Amy padala, vrávorala a zklamaní fanoušci ji vypískali.

Ačkoliv zpěvačka naplnila podmínky smlouvy a měla právo na honorář, nakonec se rozhodla, že si peníze nevezme.

„Vše udělala podle smlouvy. Přijela do Bělehradu včas a na pódiu vydržela 70 minut, takže nemůžeme nic dělat,“ prohlásili rozčílení pořadatelé. Zpěvaččin mluvčí ale deníku The Daily Mail řekl, že Amy za své nepovedené vystoupení nebude nic chtít.

Kontroverzní hvězda se dokázala opít, přestože její manažeři udělali vše proto, aby jí v tom zabránili. Amy krátce před šňůrou podstoupila krátké léčení a z hotelových pokojů, kde měla během turné bydlet, musel být odstraněn veškerý alkohol.

Zpěvačce to ale nepomohlo. Teď hrozí, že nezvladatelný alkoholismus může zcela pohřbít její slibnou kariéru a úžasný talent tak přijde vniveč. Celé plánované turné bylo nakonec zrušeno a zpěvaččini manažeři se obávají, že Amy teď nebude vystupovat hodně dlouho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám