Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Platinové blondýnky, mezi které se řadí i Gwyneth Paltrow (51), se obvykle neobejdou alespoň bez řasenky. To ale kupodivu o této oscarové herečce neplatí. I po čtyřicítce klidně vyrazí bez zásahu šminek, a rozhodně se nemá za co stydět. Ačkoli je kvůli světlému obočí a řasám nevýrazná, její svěží pleť, krásné rysy a milý úsměv jsou tím, co na něžné Gwyneth zaujme na první pohled.

Čerstvě single herečka, která se minulý měsíc rozešla po deseti letech s manželem Chrisem Martinem z kapely Coldplay, v neděli zapózovala s francouzským fotografem Julienem Frydmanem před filmovými studii Paramount v Los Angeles, kde Frydman právě vystavuje svá díla.

Uvidíme, čí srdce uhrane tato půvabná maminka desetileté Apple a osmiletého Mosese po manželské dekádě s Martinem příště. V minulosti se totiž do jejích sítí lapili i dva hollywoodští krasavci - Brad Pitt, s nímž byla zasnoubená, a také Ben Affleck.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám