Hlavní obsah
Článek

Eva Feuereislová (24) je důkazem toho, že alespoň v něčem je Česko opravdu světové. Zatímco Ameriku baví a pobuřuje silikonová Courtney Stodden (19), my máme přinejmenším stejně vybavenou Evču.

Podobnost Feuereislové s Courtney Stodden je více než zřejmá. Obě blondýnky touží po slávě a jsou schopny udělat cokoliv, aby neskončily jako obyčejné ženy v domácnosti. Ne náhodou se obě exhibicionistky proslavily díky kontroverzním reality show. Evu však s Courtney spojují především obří silikony, které jsou nedílnou součástí jejich osobností. Feuereislová se chystá i na úpravu nosu, a tak bude možná americké hvězdě ještě o kus blíž.

A co si o tomto srovnání myslí česká Courtney Stodden? „To označení nezní vůbec špatně. Už před měsícem mi kamarádka říkala, že jsem na ni podobná,“ řekla nám Eva, již potěšilo, že v zahraničí žije stejně zaměřená kolegyně.

Silikonová Stodden je na tom však podstatně lépe. Už v 16 letech se provdala za o 34 let staršího herce Douga Hutchinsona. Jejich manželství je sice v troskách, ale známá zlatokopka díky němu dostala přístup na VIP večírky a finančně si výrazně polepšila. V tomto směru má Feuereislová prozatím mezery. Až na románek s exmilencem Ivety Bartošové Domenicem Martuccim (37) se po boku žádného slavného muže neobjevila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám