Hlavní obsah
Článek

To snad ani není možné. Taťána Kuchařová (36) pozvala do Prahy francouzskou hvězdu a úspěšného vinaře Pierra Richarda, aby podpořil její nadaci. A to ještě vůbec netušila, že z nich bude pár jako ze žurnálu. Vůbec se nedomlouvali, přesto dorazili na tiskovou konferenci a později také na galavečeři dokonale sladěni.

Na tiskovou konferenci si Kuchařová oblékla rudé krátké šaty své dvorní návrhářky Ivany Mentlové, Pierre dorazil v brýlích s rudými obroučkami. O pár hodin později zářila na benefiční večeři Táňa v bílých šatech od stejné návrhářky a Pierre pro změnu přišel v obleku doplněném bílou šálou. "Byla to opravdu náhoda. Žádná domluva nebyla," řekla Super.cz Kuchařová.

Součástí večeře byla aukce exkluzivních vín z vinic Pierra Richarda. Výtěžek dosáhl 554 tisíc korun a půjde na projekty pro seniory, které podporuje Nadace Taťány Kuchařové - Krása pomoci.

„Vzhledem k tomu, že ani já nejsem nejmladší, toto téma mě velmi oslovuje a jsem nesmírně rád, že mohu slečnu Kuchařovou v jejím konání podpořit. Pomohu si citátem od Stendhala: „Krása je příslib štěstí“. Slečna Táňa Kuchařová je toho živoucím důkazem, protože je nejen krásná, ale její zájem o štěstí druhých ji zavedl až k založení nadace pro pomoc seniorům,“ uvedl Pierre Richard.

„Ze srdce děkuji panu Richardovi za podporu mé nadace. Mám radost, že se večer vydařil a společně jsme si ho užili. Děkuji všem, kteří nás podpořili, zúčastnili se aukce či si zakoupili vstupenky na tento večer. I když to možná není na první pohled znát, za naší pomocí neziskovým organizacím stojí konkrétní příběhy stovky seniorů. Bez pomoci a podpory, které se jim dostává, by jejich život byl mnohdy velmi nedůstojný a smutný,“ dodala Kuchařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám