Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Třiadvacetiletá Blair Griffith z Denveru loni v říjnu prožívala nejšťastnější chvilky svého života, když ji porotci vybrali z desítek nádherných dívek a ona získala titul Miss Colorado.

Tím ale pohádka končí. S půvabnou Blair se totiž život nikdy nemazlil a neštěstí ji provází i poté, co se zařadila mezi nejkrásnější dívky Spojených států.

Jen pár týdnů poté, co získala korunku, přišla do bytu, kde žila pouze s matkou Bonitou, a policie obě ženy vystěhovala. Důvodem byly jejich rostoucí dluhy.

„Nevěděla jsem, co si o tom mám myslet a pak jsem uviděla maminku, jak klečí, pláče a žadoní: Prosím, nedělejte mi to. Pak se podívala na mě a řekla: Mrzí mě to," popsala strašné okamžiky Blair. „Jediné věci, které jsem si stihla vzít, byla má korunka a šerpa,“ dodala.

Její rodina si přitom dříve žila velmi dobře. Otec Gary byl manažerem ve farmaceutické firmě. Když ale dívce bylo 14 let, lékaři mu diagnostikovali rakovinu prostaty a půl roku poté Gary zemřel.

Od té doby šlo všechno od deseti k pěti. Přestože Bonita dělala, co mohla, rodinu nedokázala finančně zajistit a dluhy rostly.

Prodaly tedy dům a pronajaly si menší obydlí. Odkud je nyní policie vyhodila. Naděje ženám opět svitla až loni v říjnu, kdy Blair získala titul Miss Colorado a tím i šanci stát nejkrásnější dívkou celých Spojených států.

Doufaly ale marně. Blair se v soutěži, kterou v neděli vyhrála Alyssa Campanella z Kalifornie, nedostala ani mezi 16 superfinalistek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám